Hej igen!

Vilken bra idé! I stället för att sitta halva natten i soffan och surfa, så ligger jag just nu i sängen och skriver! Är det inte därför man har laptopsmiley? Jag kom från jobbet nyss och hittade min partner i sängen med datorn på magen. Jag hörde ljudet från en biljardmatch och kollade in och sa hej! Men…han sov…knäppgöken!

Men det var en bra idé, så tack!

Idag har jag varit trött, seg i kroppen. Har börjat träna igen efter dunderförkylningen som jag haft, så det kan vara därför.

För övrigt undrar jag om jag har lite för höga krav på mig själv just nu? Jag tänkte att jag jobbar ju 5-6 dagar i veckan, i genomsnitt tiotimmarspass. Sen vill jag styrketräna 3 ggr/vecka och powerwalka tre ggr/vecka, dessutom hinna träna biljard för att kunna börja tävla… Det låter ju mycket när jag pratar om det, men vad ska man göra? Kan ju inte direkt välja bort träning och bli fet och osund, då mår jag inte bra. Och biljarden är ju min enda hobby just nu…Hmmm….egentligen har jag ju redan svaret där. Får välja bort jobbet helt enkeltsmiley. Vad tror ni om det?

Eller om man får drömma, jobba med träning och hälsa! Suck, vad fantastiskt! Måste lösa det på något sätt. Jag Jag har ju en massa vänner som vill mig väl och skulle glatt låna mig till utbildningen, eller hur? Hoho!

Det var så länge sen jag såg många av mina vänner! Hallå, jag vill träffa er mer, hur ska vi lösa det? Saknar er!

Nu är det tyvärr godnatt och sov sött osv. Har en känsla av att det blir starka drömmar i natt. Hoppas av rätt sort!

Mighty Nighty!