…inom mig som gnager.

Eller egentligen inte gnager, mera pirrar.. Våren, alkoholen, kåthet eller adhd-stressen..?

A bit of everything I guess:)

Även om det pirrar så är det ju faktiskt så att det skulle vara skönt att slippa det ibland, några sekunder då och då faktiskt. Kan liksom aldrig känna mig avslappnad. Får liksom en nervös känsla i kroppen och det ser säkert så ut också utifrån.. NOT good!

Har hänt så jävla mycket på sista åren, och sista veckorna en helvetes massa, så det är kanske inte konstigare än att jag tänker lite för mycket. Därav höjs min puls och jag känner mig “pirrig” och lite “svag”..

Så, hur är det för er andra? Berätta nåt kul:P

Å som vanligt slänger vi med en liten text som jag känner passar livsläget, men kanske (?) inte syftar på mig själv just nu;)

Shut up, sweetheart, I want you to hear
I can no longer love the same thing I fear
I can no longer let myself stay close
To the one thing that hurts me the most
I will not kiss the thorn
Hearts don’t need to bleed to know what they’re for

Jewel-No more heartaches:)

P.S Rektoskopin gick skitbra (haha!!) och nej, det var inte njutbart! D.S

END OF DISCUSSIONsmiley