Och fan. Igår bröt jag ihop totalt igen. Fick ett förväntat nej så klart på nya låneansökan på bostadslånet.. Jag ORKAR inte mer alltså. Vad är det för jävla värld och samhälle man lever i? Ska man verkligen behöva tjäna över 40.000/månad för att få ett lån i det här landet?
I all den här hopplösheten och ilskan jag kände igår -och fortfarande känner- så framstod det så klart för mig. Det är lönsammare i det samhället som vi lever i idag att vara en idiot. En parasit. En oärlig jävla tjuv. En egoistisk och vidrig människa. DET tjänar man på. Utnyttja systemet, det skulle man ha som jobb…

DUMMA mig som försökte något annat. Dumma, dumma mig. Alltså, den otillräckligheten jag känner och det dåliga samvetet som jag har för mina barn idag är inte nådig. Som det ser ut nu: Jag har inget hem. Jag ser inte den här lgh som mitt hem eftersom det inte alls är här jag vill vara. Tyvärr vantrivs jag med allt utom kontakten med min underbara familj. Men jag har ingenting annat här. Jag kanske inte har något jobb om jag inte hittar boende snart i solna/stockholm, vilket alltså inte är möjligt eftersom lånelöftet jag har inte ens räcker till en etta i utkanten av stockholms län.
OM jag inte hittar ett hem senast mars så förlorar vi troligast dagisplatsen för Tigra, på samma dagis som Wilda har platsen på.

Så, mina älskade barn, ni som betyder mest i hela världen och är helt oskyldiga och bara förtjänar det bästa! Här har ni! En deppig morsa som går på soc, ett boende i en tvåa i Eskilstunas getto, en pappa som ni tyvärr inte får träffa så ofta eftersom delad vårdnad inte funkar med detta avstånd. Och nej, ni kan inte få en leksak denna månad heller eftersom mamma är fullt upptagen med att räkna kronor till allt annat som ni inte har något nöje av. Varsågod mina älskade barn.

Fy fan vad jag känner mig sunkigast i världen just nu. Kan inte ge mina barn något annat än kärlek. Och säg inte att “det räcker gott och väl” för det är faktiskt ren jävla bull, om dem ska ha någon framtid i detta jävla fegsamhälle där idioter, lögnare och brottslingar premieras… Orättvisa deluxe. Get used to it.