Happ! Sitter på tåget mot Eskilstuna igen med barnen. Kalas för mig, syrran och morsans snubbe som alla fyllt eller fyller år.
Måste bara skriva av mig att den här stressen och allt som är i görningen gör mig helt galen i kroppen. Konstant yr och illamående och kan banne mig inte käka ordentligt! Fan alltså. Jag VET ju att det inte leder någonstans att stressa så här, men det är helt enkelt för mycket i görningen.
Det är så mycket helt enkelt så jag kan inte ens arbeta mig framåt med alla grejer jag lärt mig under adhd-kbt’n. Grrr!!!

Kan någon hjälpa mig att få ordning och komma i balans igen. Måste prioritera även om jag dampar och vill göra allt på en gång.
Vad sägs om det här:
– Lillpluttan är under inskolning på dagis denna och nästa vecka.
– jag är mammaledig sista veckan med det och får alltså ut mindre än hälften av min vanliga föräldrapeng denna månad.
– Det blir avslut på mitt gamla jobb och gärna börja på ett nytt så snart som möjligt. Hur kommer det gå, nervös 🙂
– ekonomin i övrigt är ju körd i botten p g a så länge med så låg inkomst.
– Magproblemen att ta tag i. Självklart vill jag bli bra, men 65.000:- för det plus att jag måste be om ledigt på mitt nya jobb???
– Tennisarmbågen är bara ett irritationsmoment just nu som jag måste ta tag i= mer kostnad..
– på onsdag den 16/3 börjar det jag är livrädd för just nu… Kursen/självutvecklingen som jag fått möjlighet att delta i angående min medberoendeproblematik. Den kommer tvinga mig att bearbeta allt som jag varit med om sista åren och jäklar vad ont det kommer göra!!

Och så lite annat smått o gott på det!

och vet ni vad! Jag ser ut som en död, nedgrävd råtta i håret! Gaaaah! Jag måste fixa det innan jag blir tokig! Frisyrdöden är nära nu!! 😉