Nä, fan det är inte ok alltså. Inget kul att skriva här längre, för jag tycker det är trist att beklaga mig.. Vad fan är det för fel på folk? Blir så jäkla less. Varför vill man bara vara ett offer, inte ta tag i problemen, vända på skit till något bättre. Om än bara lite bättre.
Men inte ens ett försök! Inte ens en sekunds tanke att : “Fan, så här vill jag ju inte leva, hur gör jag för att ta mig ur skiten?”

Och hur fan kan man vilja andra människor illa? Hur gör man då? Varför och återigen- HUR gör man för att ens vilja det?

I det här fallet är allt så solklart. Jag ställer en fråga – får inget svar. Frågar en gång till – får inget svar. Då det är viktigt ställer jag samma fråga igen- INGET SVAR! På sin höjd ett “jag vet inte” eller “mm..” Och då har jag varit väldigt tydlig med att det absolut VÄRSTA jag vet är att bli ignorerad eller vänd ryggen… (Som att det inte ska vara en medfödd förståelse hos en normal människa?)

Varför gör man så? För att utöva makt? Ja. Härskarteknik? Ja. Rent jävla respektlöst? JA! Och om hans vinst i det här nu är att få mig att känna mig värdelös, så grattis! GRATTIS verkligen, för det priset har du vunnit. FICK DET DIG ATT MÅ BÄTTRE? Att jag känner mi värdelös. Bra, för då har jag ju i a f gjort dig något gott. Och jag tänker inte sjunka lika lågt. Jag kan erkänna att du vunnit det, för jag vill dig ändå inget ont. Jag kommer aldrig vilja sänka dig för vad du gjort mig. Det fyller ingen funktion, har inget vinstvärde för mig.

Men du. Du har förlorat mig i samma veva. Är det också en vinst för dig? Då tycker jag faktiskt än mer synd om dig, för det kan jag också ärligt säga, att jag är nog nåt av det bästa som passerat din väg. Spring vidare nu, för jag har ingen mer tid att lägga på att känna mig ännu mindre värd än nu. Det är slut med det. Här och nu, är mitt första fokus att byta lås. Din nyckel är värdelös. Kommer inte in här något mer. Nytt lås, larmat och fyllt hela skalet med syra. Tack. För ALLT du gav mig. Två barn. Dem bästa i världen. Men det var också allt.

Tack. Och lycka till. Jag är ledsen att du känner att du behöver behandla mig så här. Jätte, jätteledsen, men det kommer du aldrig att se eller märka. Det har du aldrig gjort.

Du har aldrig sett…mig.